Materiale Malte dører

Diplomats ytterdører er malt med en teknikk som gir en meget glatt og slitesterk overflate. Behandlingen er av høy kvalitet og hindrer fukt fra å komme inn og ødelegge døren. Under lakken finner du en overflate som er polert flere ganger for å gi god heft.

Alle Diplomat ytterdører er robotmalt som garanterer akkurat riktig mengde av farge og maling. Dørene er malt to ganger, og etter hvert strøk kontrolleres tykkelsen på lakken. Er denne ikke riktig, blir døren malt en gang til.

Når døren er malt kontrolleres den igjen av en av våre snekkere. Malingen vår er to-komponents som gir en hard og slitesterk overflate. Derfor vil Diplomat malte dører stå imot slitasje, vær og vind i mange år. 

En fuktbestandig overflate er svært viktig. Hvis fuktighet kommer inn en dør vil trepanel og rammer hovne opp og deformere døren. Det er derfor viktig å sjekke døren fra tid til annen for å sikre at det ikke er oppstått skader og sprekker som gjør at fuktighet trenger inn over lengre tid og ødelegger døren.

stilurban.jpg