Kundeservice Kundeservice

Serviceløfte

Serviceløfte
Vårt mål er å gi våre kunder rask, forutsigbar og pålitelig kundebehandling. Vi lover derfor våre kunder en konklusjon på innmeldte saker senest innen 10 virkedager etter at vi har mottatt nødvendig dokumentasjon for å kunne vurdere saken.
Som vår kunde kan du forvente å få første tilbakemelding fra saksbehandler innen neste virkedag på nyregistrerte saker. Tildelt saksbehandler vil følge din sak til den er ferdig behandlet fra vår side.
Når din sak er avsluttet gis du anledning til å besvare en enkel tilbakemelding om du er fornøyd eller ikke. Vi håper du benytter anledningen til å si din mening om vår kundeservice, slik at vi kan bli enda bedre i vår kundebehandling.Serviceløfte

Vårt mål er å gi våre kunder rask, forutsigbar og pålitelig kundebehandling.

Som forhandler kan du forvente å få første tilbakemelding fra saksbehandler innen neste virkedag på nyregistrerte saker. Tildelt saksbehandler vil følge din sak til den er ferdig behandlet fra vår side. Når din sak er avsluttet gis du anledning til å besvare en enkel tilbakemelding om du er fornøyd eller ikke. Vi håper du benytter anledningen til å si din mening om vår kundeservice, slik at vi kan bli enda bedre i vår kundebehandling.

 

For spørsmål og svar om våre produkter ta kontakt med nærmeste forhandler

 

For forhandlere

Reklamasjonsskjema

Mankoskjema

Her kan du også lese om våre salgs- og leveringsbetingelser

OmDiplomatproduksjon.jpg