Om Diplomat Eierskap

Vi er en del av et større konsern som sammen har ambisjon om å stadig forbedre livet i hjemmet. Samlet har vi mer enn 200 års erfaring med vinduer og dører i ulike markeder. Vi jobber løpende med å forbedre vår forbrukerinnsikt og  tilegner oss kunnskap om forbrukerbehov. Målet er å levere produkter og tjenester som tilfredsstiller våre kunders forventninger.

We ARE Inwido. 
Inwido er Europas største leverandør av vinduer og en ledende leverandør av dører. Konsernet opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østerrike og eksporterer til en rekke andre land. Inwido har ca. 4000 ansatte og en omsetning på ca 5,2 milliarder SEK i 2015. Hovedkontoret ligger i Malmö, Sverige. 

Inwido Norway AS er en del av Inwido konsernet. Vårt hovedkontor ligger på Midtun i Bergen og vår merkevareportefølje inkluderer Diplomat, Frekhaug Vinduet, Lyssand, Elitfönster og SnickarPer. I tillegg er vi eneforhandler i Norge av Fakro takvindu. Gjennom et kontinuerlig fokus på  forbrukerens behov utvikler vi elegante og brukervennlige løsninger som forbedrer livet i hjemmet.

 

 

 

Inwido Norway ble etablert i 2007 og har 110 ansatte. Inwido Norge er eid av Inwido, Europas største børsnoterte vindusleverandør. Inwido er et naturlig hjem for regionens sterkeste selskaper innen komfort, klima og sikkerhet. I 2018 oppnådde Inwido en verdi på 6,7 milliarder SEK. Konsernet har sirka 4 400 ansatte i alt, med operasjoner i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Norge, Irland, Polen, Estland, Romania, Litauen, Tyskland og Østerrike.

Vårt hovedkontor ligger på Midtun i Bergen og vår merkevareportefølje inkluderer Diplomat, Frekhaug Vinduet, Lyssand, Elitfönster og SnickarPer. I tillegg er vi eneforhandler i Norge av Fakro takvindu. Gjennom et kontinuerlig fokus på  forbrukerens behov utvikler vi elegante og brukervennlige løsninger som forbedrer livet i hjemmet.

I Diplomat er vi opptatt av stil, arkitektur og helhet – det er selvsagt at du skal finne en dør som passer for akkurat deg. I tillegg er vi opptatt av kvalitet og sikkerhet. Din sikkerhet. Derfor lager Diplomat dører for skandinaviske forhold, produsert på våre moderne fabrikker i Norden.

OmOssOmOss.jpg